Розділ Події

У шепетівських волонтерів синхронно провели обшуки

Автор 08 лютого 2017, 20:55
Процес обшуку бусу волонтерів поряд Шепетівки Процес обшуку бусу волонтерів поряд Шепетівки
Вчора і так зморені довгою дорогою шепетівські волонтери мали мороку вже вдома. Волонтерський бус, який відвозив допомогу нашим бійцям, що боронять нашу країну на Світлодарській дузі та в Авдіївці, затримали на в"їзді в Шепетівку.  Одномоментно були проведені обшуки в будинку Михайла Верхогляда, помешканні Євгена Ступака, штабі самооборони, автомобілях активістів та інших місцях, де по оперативних даних мало би бути купа арсеналів зі зброєю.
Вчора був в Шепетівці цирк-ціла маленька армія приїхала. купа різних спецслужб, і Сбу і кримінальна поліція і ще різнихоперів купа. Звісно не знайшли навіть іржавого патрона. Приїхала на цю спецоперацію ціла рота оперативників з автоматами,повній амуніції і т.д. Скільки ж це державі і платникам податків обходитьсч цей маскарад, зарплата ж чималенька, да й на пенсію підвищену ще молодими виходять.
Так прокоментував ці обшуки заступник штабу місцевої самооборони і місцевий депутат Михайло Верхогляд.
Нє,ну я розумію що в їхній уяві ми тільки й їздимо на фронт для того щоб везти звідти зброю і воювати з метою щоб купу зброї стибзити і в сєпарів віджати.ну невтямки декому і в керівництві держави і в органах що і на майдан ми вийшли і йшли з голими руками і дерев"яними щитами на озброєний до зубів беркут,і віддаємо армії нашій все що потрібно і на фронті воюєммо з ордою і колаборантами по одній простій причині-ми дуже любимо Україну і готові покласти на вівтар боротьби за Україну не тільки працю,але й життя.
У підсумку, внаслідок цих обшуків не було знайдено жодного забороненого предмету, тому правоохоронці вибачились за безпідставне затримання та відпустили активістів. Чому виникла підозра у незаконній діяльності шепетівських волонетрів нам поки що невідомо.
Останнє редагування 08 лютого 2017, 21:58
0
репостів
0
репостів