Розділ Події

Відбулася дванадцята сесія Шепетівської міської ради

Автор 08 серпня 2016, 13:42
4 серпня відбулася дванадцята сесія Шепетівської міської ради. Про її деталі повідомила прес служба органу самоврядування.
На початку присутні розглянули звернення депутатів Шепетівської міської ради: щодо визначення процедури призначення керівників загальноосвітніх навчальних закладів за результатами конкурсного відбору; щодо надання пільги Шепетівській РДЮСШ «Колос» із сплати податку на нерухоме майно відмінне від земельної ділянки; щодо виділення з міського бюджету коштів на проведення ремонтних робіт по відновленню дороги до будинку №11 по вулиці Островського; звернення до депутатів  Верховної Ради України, Міністерства оборони України, ДК «Укроборонпрому», Міністерства науки і науки України з вимогою негайного вирішення питання відсутності макетів стрілецької зброї у навчальних закладах міста тощо.

Після цього депутати доручили управлінню освіти розробити порядок призначення на посаду керівників загальноосвітніх навчальних закладів міста, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України  від 13 жовтня 2015 р. № 827.

Далі присутні прийняли рішення Про резервування земельних ділянок для індивідуального житлового будівництва учасникам АТО, та членам родин  загиблих в АТО військовослужбовців. Відповідно до якого включили масив по вулиці Фадєєва та територію прилеглу до масиву по провулку Максима Залізняка (раніше територія птахокомбінату) для індивідуальної житлової забудови шляхом резервування земельних ділянок для подальшого їх надання учасникам АТО та членам родин загиблих в АТО військовослужбовців.

Окрім цього народні обранці своїм рішенням змінили кількісний склад Виконавчого комітету Шепетівської міської ради до 17 чоловік, та рейтинговим голосуванням затвердили Ігоря Олійника та Олега Бучинського до його складу.

Після цього присутні заслухали інформацію Шепетівської прокуратури про результати діяльності на території м. Шепетівка за І півріччя 2016 року.

Також депутати погодили створення комунального підприємства «Шепетівкаводоканал» Шепетівського комунального підприємства водопровідно-каналізаційного господарства.

На сесії були затвердженні положення про управління праці та соціального захисту населення, управління освіти, управління економічного розвитку, управління у справах сім'ї, молоді та спорту, положення про службу в справах дітей, про відділ культури Шепетівської міської ради, а також положення про відділи апарату міської ради, виконавчого комітету та виконавчих органів міської ради.

Серед проектів рішень, які затвердили на сесії були «Програма забезпечення заходів оборонно-мобілізаційної роботи місцевого значення, покращення допризовної підготовки та патріотичного виховання  на 2016 – 2020 роки», Програма підтримки обдарованих особистостей, популяризації української книги та української культури в місті Шепетівка на 2016 – 2020 роки, Угода між Шепетівською міською радою та Шепетівською районною радою про надання медичних послуг жителям міста.

Начальник  управління житлово-комунального господарства та з питань регулювання земельних відносин Павло Цвіркун доповів «Про програму підтримки громадських ініціатив органів самоорганізації населення міста Шепетівка у сфері житлово-комунального господарства та благоустрою територій на 2017-2019 роки».

З усіх розглянутих питань на сесії були ухвалені відповідні рішення міської ради.
Останнє редагування 08 серпня 2016, 13:52
0
репостів
0
репостів