Розділ Події

У Шепетівці вшановували пам'ять Ігоря Ляшенка

Автор 21 червня 2016, 19:51
Два роки минуло з того дня, коли Шепетівку сколихнула новина про загибель на Сході України нашого земляка, підполковника Ігоря Ляшенка — командира механізованого батальйону 24-ї бригади імені Данила Галицького. 18 червня вшанувати пам'ять героя на цвинтарі біля могили полеглого на війні командира зібралися найрідніші люди: мама і тато, дружина з дітьми, друзі та близькі знайомі родини, приїхали бойові побратими з Яворова, міський голова та представники районної влади. Про це повідомляє прес-служба міської ради.
На превеликий жаль мені не довелося бути знайомим з Ігорем. Але щоразу, коли чую як про нього розповідають близькі, то переконуюся, що він особлива людина. Уклін та подяка батькам, які зуміли зростити такого патріота та відданого сина України. Важливо, що стільки людей сьогодні прийшло вшанувати пам'ять нашого земляка, подвиг якого житиме вічно
Такі слова прозвучали із вуст міського голови Михайла Полодюка.

Згадала на цвинтарі про Ігоря і його вчителька, а нині директор ЗОШ № 3, Лідія Банкова.
Мені ще в школі було зрозуміло, що він обов'язково стане військовим, і не простим, а офіцером. Добре вчився, лідирував серед однолітків, був спортсменом, його поважали друзі — ці якості згодом зробили своє. Навіть смерть він прийняв захищаючи своїх підлеглих.
Представники районної влади та міський голова поклали квіти до могили Ігоря Ляшенка.

Цього дня, якраз з нагоди другої річниці, були завершені всі роботи зі встановлення пам'ятника на могилі героя.
Останнє редагування 23 червня 2016, 00:02
0
репостів
0
репостів