Розділ Події

Володимира Горлюка оплесками провели в останню путь

Автор 04 квітня 2016, 21:00
Сьогодні в приміщенні водолікарні всі бажаючі могли попрощатись із Володимиром Горлюком. Цією можливістю скористались близько тисячі людей. Як ми вже повідомляли, в суботу завідуючий хірургічним відділенням Шепетівської ЦРЛ покінчив життя самогубством.
На прощання завітали колеги, колишні пацієнти, посадовці міста та району. Віддати шану хірургу приїхали також гості з навколишніх районів: Славутського, Полонського, Ізяславського. 

Всі шоковані втратою такого визначного лікаря, Володимира Володимировича пам'ятатимуть чудовою щирою людиною, талановитим хірургом, який врятував життя сотням людей.

Наразі правоохоронці розглядають декілька версій причин самогубства. За однією, Володимир Горлюк переживав через те, що перестав розвиватися професійно, за іншою, люди подейкують, що в нього була невиліковна хвороба. Попри те, що було проведено розтин, правоохоронці поки що не підвердили другу теорію. Співмешканка, яка виявила тіло чоловіка, каже, що в останній час він був замкнений в собі, неохоче спілкувався та був у депресії.

Труну із загиблим виносили під оплески присутніх, таким чином люди висловлювали шану та дяку професіоналу своєї справи, таланту нашого краю. Для хірургічного відділення нашої лікарні це велика втрата. Ще раз від імені сайту висловлюємо слова співчуття рідним та близьким.
Фотозвіт із прощання
Останнє редагування 04 квітня 2016, 21:50

Відео

0
репостів
0
репостів