Розділ Події

Відбулось чергове засідання виконавчого комітету

Автор 19 лютого 2016, 21:16
18 лютого відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради. На порядок денний було винесено 21 питання.
На початку зустрічі начальник центру надання адміністративних послуг Віктор Майдачевський доповів членам виконкому про стан виконання Закону України «Про адміністративні послуги» та організацію роботи центру надання адміністративних послуг в місті. Віктор Євгенович зазначив, що працівниками ЦНАПу надається 126 видів послуг, у тому числі 31 – у сфері дозвільної системи. Протягом 2015 року до центру звернувся 17 тисяч 731 заявник, з них 12 тисяч 583 звернень щодо видачі повідомлень про призначення (не призначення) субсидій, які надаються по спрощеній схемі (по усному запиту заявника). За документами дозвільного характеру звернулось - 264 заявника.

У ході доповіді начальник ЦНАПу зауважив, що наявна кількість працівників унеможливлює повноцінний формат надання адміністративних послуг за принципом єдиного вікна. Питання збільшення чисельності працівників можливе лиш у разі вирішення питання розширення площі приміщення центру та достатньої кількості оргтехніки. Поряд з тим, Віктор Майдачевський наголосив, що по кожному зверненню працівники ЦНАПу проводять консультування громадян про порядок отримання адміністративних послуг. В результаті чого зареєстровано лиш 183 відмови у наданні адміністративної послуги та 28 відмов дозвільних органів у наданні документу.

За результатами розгляду питання члени виконавчого комітету рекомендували керівникам суб'єктів надання адміністративних послуг дотримуватися порядку надання адміністративних послуг в рамках центру надання адміністративних послуг, налагодити ефективну взаємодію між адміністраторами та суб'єктами надання адміністративних послуг, інформувати центр надання адміністративних послуг про зміни в чинному законодавстві та своєчасно надавати оновлені інформаційні та технологічні картки, організувати навчання адміністраторів Центру надання адміністративних послуг з працівниками суб'єктів надання адміністративних послуг.

Наступними питаннями порядку денного члени виконкому своїми рішеннями створили на особливий період на базі підприємств, організацій та установ міста дільниці оповіщення військовозобов'язаних, затвердили номенклатуру та обсяги місцевого матеріального резерву для здійснення заходів, спрямованих на запобігання і ліквідацію наслідків надзвичайних ситуацій та надання термінової допомоги постраждалому населенню міста, оголосили конкурс на перевезення пасажирів в міському автомобільному транспорті загального користування на маршрутах №№ 2, 5, 6-А, 8-А, зареєстрували колективні договори тощо.

Після обговорення розглянули житлові питання, питання містобудування та архітектури, внесли зміни до комплексної схеми розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності в м. Шепетівка, прийняли рішення про переведення дачних і садових будинків, що відповідають державним будівельним нормам у жилі будинки.

На завершення засідання члени виконавчого комітету прийняли рішення щодо захисту прав дитини, для покращення санітарного стану міста створили комісію для проведення санітарних рейдів та погодили тарифи на комунальні послуги з теплопостачання для Шепетівського комунального підприємства водопровідно-каналізаційного господарства.
Останнє редагування 20 лютого 2016, 15:25
0
репостів
0
репостів