Розділ Події

Діти учасників АТО відтепер будуть харчуватися безкоштовно

Автор shepetivka-rada.gov.ua 08 жовтня 2015, 16:40
Сьогодні відбулася сімдесят четверта сесія Шепетівської міської ради шостого скликання. На порядку денному депутати розглянули 22 питання.
На початку засідання начальник фінансовогоуправління Василь Дрищ доповів присутнім про внесення змін до бюджету міста на 2015 рік.

Далі депутати надали матеріальну допомогу шепетівчанам на дороговартісне лікування, в тому числі юній жертві нещодавних трагічних подій.

Начальник архівного відділу Олена Покотило зачитала положення про архівний відділ виконавчого комітету Шепетівської міської ради, після чого депутати затвердили документ.

Про внесення змін та доповнень до Статуту Шепетівського міського центру дитячої та юнацької творчості доповіла начальник управління освіти Людмила Тихончук. Відповідне рішення ухвалене.

Начальник управління праці та соціального захисту населення Сергій Білас ознайомив депутатів зі змінами до Програми підтримки учасників антитерористичної операції та членів сімей загиблих учасників АТО – мешканців м. Шепетівки на 2015 рік.

Відповідно до Програми організовується безоплатне харчуванням вихованців дошкільних навчальних закладів та учнів загальноосвітніх навчальних закладів міста 5-11 класів з числа дітей, батьки яких беруть (брали) участь у АТО.

Начальник відділу містобудування та архітектури Володимир Донков доповів присутнім про хід виконання Програми по виготовленню містобудівної документації в м. Шепетівка.

Наступним проектом рішення, яке підтримали депутати було надання відділу культури виконавчого комітету Шепетівської міської ради пільгу з орендної плати за орендоване міською бібліотекою № 1 частини приміщення будинку освіти загальною площею 185,6кв.м, розміщеного по вул. Островського, 42 м.Шепетівка, встановивши в 2015 році орендну плату в розмірі 1 гривня на рік.

Далі депутати розглянули земельні питання
0
репостів
0
репостів