Убивцю літньої жінки досі шукають, її онук в лікарні

Автор 05 жовтня 2015, 18:28
В п'ятницю все місто було сполохане трагічними подіями, які стались по вулиці Героїв Небесної Сотні 57. Невідомий зловмисник завдав смертельних ран сокирою літній жінці та тяжких травм її онуку.
Міліція не надто охоче ділиться інформацією, тому ми спробували зібрати факти та відомості власноручно, у свідків, медиків та знайомих сім'ї. Можуть бути неточності, але в цілому все було так.

Дочка пенсіонерки не могла додзвонитися до своєї матері, тому відправила провідати бабусю своєго сина. Хлопцю 17 років, навчається на 3 курсі місцевого технікуму.

Він і застав страшну картину - невідомий чоловік сокирою завдавав тяжких травм літній жінці. Він  не встиг і оговтатись, як убивця збив хлопця з ніг та почав завдавати ударів сокирою йому. В наслідок цього він отримав тяжкі поранення рук, пальці пришили в Шепетівці та відправили на подальше лікування до Хмельницького, у нього також важка травма голови.

В цей час місцеві правоохоронці разом із обласними почали прочесувати місто в пошуках зловмисника. Але так як периметр спочатку обмежувався центром міста, то вбивці вдалось втекти в невідомомоу напрямку. Деякі люди запевняють, що бачили підозрюваного на залізничній колії, кудою він тікав у напрямку дач.

Нажаль, на наступний день, близько 15.00, літня жінка померла в реанімації.

Убивцю шукають досі. Наразі ось що відомо про підозрюваного: чоловік років 25, чорна кепка і кожана чорна куртка, 185 см зросту.
фоторобот

Якщо вам щось відомо про місцеперебування цього чоловіка, будь ласка, повідомте міліцію за телефоном 102.

Останнє редагування 09 жовтня 2015, 13:12
0
репостів
0
репостів