Розділ Події

У НВК №2 відкрили меморіальну дошку Валентину Драчуку

Автор shosvita.ucoz.net 02 вересня 2015, 23:36
Центральною подією урочистої лінійки присвяченої першо-вересню в НВК №2 стало відкриття меморіальної дошки випускнику школи Валентину Драчуку, який загинув при виконанні службових обов’язків у зоні АТО.
На урочистостях були присутні рідні Валентина – мама Людмила Михайлівна, брат Василь Вікторович, дружина Олена Миколаївна, виконуючий обов’язки командира полку підполковник Сташук Олександр Іванович, виконуючий обов’язки заступника командира полку по роботі з особовим складом майор Іщук Сергій Олександрович, воїни-побратими та однокласники героя.

Після до болю зворушливих слів мами Людмили Михайлівни, друга Андрія Федоровича Ребекевши про героя громада вшанувала подвиг випускників школи Віктора Длужнєвського, Максима Коваля, Валентина Драчука, героїв Небесної Сотні і всіх українців, які віддали своє життя за самостійність і незалежність України хвилиною мовчання. До пам’ятного знаку присутні несли квіти.

Останні події в країні змінили український народ, згуртували його. Ми вже ніколи не будемо такими, як колись. Немає сумніву, що меморіальні дошки нашим випускникам не стануть просто табличками на стіні будівлі школи. Згадка про полеглих у боях за Незалежність передаватиметься із покоління у покоління. І на подвигах героїв виростуть діти, котрі й розбудують уже нову, сильну, єдину не на папері, а по духу Україну.
0
репостів
0
репостів