Розділ Події

Відбулася чергова 70-та сесія міської ради

Автор Дмитро Пісарцов 25 липня 2015, 15:03
На черговому пленарному засіданні Шепетівської міської ради VI скликання, яке відкрив в.о. міського голови, секретар міської ради Михайло Полодюк розглянули понад тридцять питань порядку денного та, ще кілька депутатських запитів.
Начальник фінансового управління Василь Дрищ доповів присутнім депутатам про внесення змін до бюджету міста на 2015 рік.

Розглянувши лист комунального закладу «Шепетівський Центр первинної медико-санітарної допомоги» рада вирішила, передати безоплатно легковий автомобіль ВАЗ-21043 у власність комунального закладу «Шепетівський Центр первинної медико-санітарної допомоги» для покращення надання первинної медичної допомоги населенню міста.

Після доповіді начальника управління освіти Людмили Тихончук було прийнято рішення підтримати міську програму навчання, виховання, підтримки та розвитку обдарованих учнів «Творча обдарованість» яка розрахована на п'ять років. Основними завданнями програми є забезпечення сприятливих умов для творчого, інтелектуального і духовного розвитку обдарованої молоді міста тощо.

З метою увічнення та вшанування пам'яті загиблих в АТО шепетівчан, випускника Шепетівського навчально-виховного комплексу № 2 у складі «Загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів - гімназія» —Валентина Драчука, та випускника Шепетівського навчально - виховного комплексу № 1 у складі: «Загальноосвітня школа І - ІІ ступенів та ліцей» — Ярослава Кревогубця депутати надали згоду на встановлення на фасадах закладів у яких навчалися військовослужбовці меморіальних дощок.

Про виконання міської програми «Комплексна безперервна соціально-реабілітаційна підтримка дітей з вадами опорно-рухового апарата» доповіла директор центру реабілітації дітей-інвалідів Анжела Панчук.

Начальник управління житлово-комунального господарства Павло Цвіркун розповів про затвердження Програми регулювання чисельності безпритульних тварин гуманними методами у м. Шепетівка на 2015-2017 роки.

Окрім цього депутати розглянули земельні питання, різне.
0
репостів
0
репостів