Розділ Події

Відбулась чергова 69 сесія міської ради

Автор shepetivka-rada.gov.ua 05 червня 2015, 13:47
4 червня відбулася чергова шістдесят дев'ята сесія міської ради. У засіданні взяли участь 30 депутатів. Вони розглянути ряд важливих питань для громади міста. Відкрив сесію в.о. міського голови, секретар міської ради Михайло Полодюк, також на сесію були запрошенні керівники структурних підрозділів виконавчого комітету міської ради, очільники підприємств міста, громадські активісти, шепетівчани.
Першим питанням народні обранці розглянули звернення жителів садового товариства «Імпульс». Вони клопотали про зміну статусу товариства із садового на житловий мікрорайон, у такому статусі жителі 220 будинків зможуть оформити субсидію та отримати інші соціальні гарантії. Після обговорень відповідне рішення міської ради було прийняте.

Опісля Михайло Полодюк зачитав повідомлення голови міської організації політичної партії «УДАР» Руслана Дорощука про ліквідацію фракції ПП «УДАР» у міській раді, оскільки депутати міської ради не пройшли перереєстрацію.

Жителі вулиці Соломії Крушельницької (раніше вулиця Бєлінського) звернулися до депутатів з проханням перейменувати вулицю на честь земляка, воїна, загиблого у АТО, який проживав на вулиці, Валентина Драчука. Депутати задовольнили прохання мешканців міста.

Жителі вулиці Старокостянтинівське шосе клопотали про реконструкцію тротуарного покриття. Депутати заклали у бюджет міста кошти на виготовлення проектно-кошторисної документації та вирішили, що у ІІ півріччі виділять кошти на проведення ремонтних робіт.

Начальник фінансового управління Василь Дрищ прозвітував перед депутатським корпусом про стан виконання бюджету міста за січень-березень 2015 року. Після чого представив присутнім зміни до бюджету міста на 2015 рік.

Також депутати затвердили план роботи ради на ІІ півріччя 2015 року.

Наступним питанням було затвердження Василя Рачука на посаду керуючого справами виконавчого комітету. Відповідно до регламенту депутати провели таємне голосування, під час якого запропонована кандидатура не була затверджена.

З метою вшанування пам'яті Героя Небесної Сотні Миколи Дзявульського депутати надали згоду на встановлення меморіальної дошки на фасаді навчально-виховного комплексу №1, де працював Герой України.

Для забезпечення диспетчеризації при перевезенні пасажирів автомобільним транспортом загального користування на міських автобусних маршрутах у 2015 році депутати затвердили відповідну Програму на 2015 рік.

На довивчення народні обранці відправили питання щодо передачі в оренду приміщення вечірньої школи Шепетівки та про передачу на баланс управління освіти приміщення шахового клубу. Ці питання будуть розглянуті на наступному засіданні сесії міської ради.

Окрім цього депутати розглянули проекти рішень про затвердження технічної документації, надання дозволів на виготовлення технічної документації, земельні питання, тощо.

Із прийнятими рішеннями міської ради можна ознайомитися на офіційному сайті міської ради (shepetivka-rada.gov.ua) у розділі «Міська рада» - «Рішення міської ради».
0
репостів
0
репостів