Розділ Події

Відбулась позачергова 67 сесія Шепетівської міської ради

Автор 27 березня 2015, 18:50
Згідно з розпорядженням в.о міського голови, секретаря міської ради, 27 березня була скликана позачергова 67 сесія Шепетівської міської ради. Після реєстрації депутатів в сесійному залі голова повідомив, що в залі є 22 депутата і відкрив пленарне засідання сесії.
За словами начальника фінансового управління Василя Дрища до міського бюджету надійшла субвенція з державного бюджету на суму 20 мільйонів 7 тисяч 200 гривень на надання пільг та житлових субсидій населенню на оплату електроенергії, природного газу, послуг тепло-, водопостачання і водовідведення, квартирної плати (утримання будинків і споруд та прибудинкових територій), вивезення побутового сміття.

Після інформації, яку надав Василь Олексійович депутати одноголосно проголосували про внесення змін до бюджету міста на 2015 рік.

Окрім цього розглянувши клопотання Адміністративно-комунальної інспекції, депутати міської ради встановили розмір орендної плати для підприємства, яке орендує приміщення у будинку побуту у розмірі одна гривня.
0
репостів
0
репостів