Розділ Події

Удар по «УДАРу»

Автор podilska.info 03 лютого 2015, 14:51
Сімнадцять голів міських та районних організацій та двадцять один депутат місцевих рад Хмельниччини від партії «УДАР» заявили про свій вихід з лав цієї політичної сили.
Свій вихід з партії тепер уже колишні «ударівці» пояснили своєю незгодою із не зовсім законним, на їхню думку, обранням новим головою Хмельницької обласної організації партії «УДАР» Василя Міракіна.

«Василя Міракіна ми не знали, він з’явився незрозуміло звідки. Прийшов до нашого офісу і сказав, що тепер очолюватиме «УДАР» Хмельниччини, мовляв, про це домовився з нашим київським керівництвом. Хмельницька обласна організація партії «УДАР» на той час справді була без керівника, оскільки Олександр Корнійчук, який її очолював з 2010 року, припинив членство у партії у зв’язку з тим, що балотувався до Верховної Ради, як і більшість «ударівців», за списками партії «Блок Петра Порошенка». У нас в листопаді мала відбутися конференція, на якій і мав би бути обраний новий голова «УДАРу» Хмельниччини», - каже колишній прес-секретар хмельницьких «ударівців» Неля Шпулак.

Однак конференція Хмельницької обласної організації партії «УДАР» була зірвана. Представники центрального виконкому партії наполягали на тому, аби делегати, які приїхали з усієї Хмельниччини, проголосували саме за Василя Міракіна. Майже усі відмовилися. Конференцію перенесли на пізніше. 

«Після цього кілька голів міських та районних організацій партії «УДАР» з Хмельниччини поїхали до Віталія Кличка. Пояснили йому, що ми не знаємо Міракіна і не хочемо, аби він став нашим лідером, оскільки його не було з нами у найважчі часи на Майдані під час Революції Гідності. Просили, щоб нам дозволили самим визначитися з керівником. Кличко пообіцяв розібратися у ситуації і завадити конфлікту усередині команди. Утім, як виявилося згодом, усе це нічого не дало», - розповідає Неля Шпулак.

16 січня партійна конференція Хмельницької обласної організації партії «УДАР» відбулася. У Києві… За словами уже колишніх «ударівців», на неї автобусом звезли делегатів, які представляли лише половину усіх партійних організацій Хмельниччини. Та й цих делегатів, за словами колишніх партійців, невідомо хто і коли висунув. Саме на цій конференції, яка пройшла у столиці, Василя Міракіна таки обрали новим головою «УДАРу» Хмельниччини.
Ми не можемо погодитися з таким рішенням партії, яке суперечить усім тим принципам, за які ми боролися під час Революції Гідності. Ми не бачимо ніякої співпраці з новопризначеним головою Хмельницької обласної організації партії «УДАР», оскільки ця людина уже встигла скомпрометувати себе скандалами, зв’язками з одним із місцевих олігархів та представниками Партії регіонів. Працювати з такою людиною після тих подій, які відбувалися і відбуваються у нашій державі, суперечить здоровому глузду та усім тим цінностям, які ми виборювали на майданівських барикадах та продовжуємо захищати на Сході

Фотогалерея

0
репостів
0
репостів