Розділ Події

Благодійний аукціон «Підтримаємо своїх»

Автор 07 грудня 2014, 01:31
Напередодні двох свят Міжнародного дня волонтерів та 23 річниці Збройних Сил України влада та громада Шепетівки об’єднали зусилля для допомоги воїнам антитерористичної операції на Сході України. За ініціативи відділу у справах сім’ї, молоді та спорту міськвиконкому, молоді – представників Молодіжної ради Шепетівки та міського будинку культури відбувся благодійний аукціон «Підтримаємо своїх».
Заступник міського голови Юрій Вахоцький, звертаючись до учасників заходу, серед яких були і представники влади, і підприємці, і громадськість, від імені в.о. міського голови Михайла Полодюка подякував усім, що вони небайдужі і своїми зусиллями допомагають нашим захисникам боронити територіальну цілісність України.

Подяки від військових структур волонтерам та підприємцям вручив в.о. військового комісара Шепетівсько-Полонського об’єднаного міського військового комісаріату Олександр Юрін.

Після офіційних звернень розпочався аукціон. Участь у ньому брали 22 лоти - різні роботи, виготовлені шепетівськими майстрами: картини, роботи з бісеру, обереги, книги оформлені у стилі скрап-букінгу, серед яких і авторська книга в.о. міського голови, секретаря міської ради Михайла Полодюка «Мальованка» – краєзнавче дослідження села Мальованка, книги літературно-мистецької студії «Доля» — «Трави пахли кров’ю», «Небесна Сотня», тощо.Зокрема, лотами були вироби з бісеру «Весна» виготовлена студенткою ІІ курсу медичного училища Тетяною Крушевською та «Диво природи» учениці НВК №2 Аліни Сідлецької. Картина з насіння «Кішечка» виготовлена Козак Наталією. Банка для зберігання кави у техніці декупаж надала майстринею студії «Сонце в долонях» Дариною Дячук. Ляльки-мотанки зробила майстриня з смт. Гриців Альона Харусь. Картини шепетівських художників Олексія Тарасенка «Батьківська хата» та Володимира Мирончука «Осіння дорога», зимовий пейзаж Костянтина Кордонського, робота у техніці графіка Наталії Пилипчук, картина у техніці батік від Світлани Елеон, робота «Материнство» виконана в техніці графіка художниці Інни Гордійчук, картина «Маки» вишита бісером від майстрині студії «Сонце в долонях» Світлани Столяр.

Книги в ексклюзивній палітурці виконані в стилі скрап-букінг «Холодний яр», «Мальованка» оформила Юлія Березовська. Колективна робота із дерева студентів Шепетівського коледжу Подільського державного аграрно-технічного університету «Розп’яття». Ікона вишита бісером «Святий мученик Назарій», студента Назарія Матвійчука. Робота, золотий батон, «Символ багатства олігархів» від Олександра Тисленка та Діани Поплавської.

Присутні не шкодували коштів на потреби армії. Першим покупцем лоту став депутат міської ради Юрій Сливка, який придбав книгу «Трави пахли кров’ю», а завершив аукціон Олександр Заблоцький, купивши роботу Інни Гордійчук «Материнство».

Найдорожчий серед лотів аукціону – картина «Осіння дорога» Володимира Мирончука, яку придбав Сергій Коренєв - представник Понінківської картонно-паперової фабрики.

Також у міському будинку культури цього дня було проведено ярмарок, де на підтримку української армії можна було придбати сувеніри.

Загалом, вечір мав неформальний характер, розмови гостей супроводжував виступ квартету скрипалів та дружня атмосфера.

Розгорнутий фотозвіт з аукціону

Останнє редагування 09 грудня 2014, 23:49
0
репостів
0
репостів