Розділ Події

Семеро шепетівчан повернулися із зони АТО

Автор 01 вересня 2014, 18:44
Не зважаючи на те, що сьогодні місто відзначало День знань десятки небайдужих шепетівчан зустрічали своїх героїв, які поверталися із зони АТО.
Перед КПП військової частини (3-є військове містечко) вишикувалися усі охочі привітати військовослужбовців. Шепетівчани хлібом-сіллю зустрічали земляків. До їх когорти долучилися в.о. міського голови, секретар міської ради Михайло Полодюк, депутати міської ради Наталія Стасюк та Микола Кикоть, військовослужбовці частини, представники ЗМІ. Активну участь у привітанні військовослужбовців взяли на себе члени Молодіжної ради Шепетівки, які принесли квіти, солодощі, кульки та намальовані шепетівськими дітками плакати із щирими привітаннями.

Колону автомобілів, прикрашених державними прапорами, зустрічав урочистими маршами муніципальний духовий оркестр під керівництвом Івана Кабація.Перед початком урочистостей підполковник Олег Чернецький вишикував особовий склад частини перед присутніми.

Як розповів Олег Петрович, його підлеглі під час проведення АТО у боях із противником виявили найкращі військові чесноти, високий професіональний вишкіл, неабияку стійкість та мужність. «Пишаюся своїми бойовими побратимами, які попри небезпеку та ворожий вогонь виконали всі поставлені завдання. Я дякую нашим героям, що вони залишилися живими і здоровими, додавши до історії нашої частини більше бойових звитяг» — зазначив командир частини.

В.о. міського голови, секретар міської ради Михайло Полодюк також привітав військовослужбовців з поверненням у рідну військову частину. Михайло Іванович подякував військовим за гідно виконаний військовий обов’язок, за мужність. Побажав їм та їхнім родинам здоров’я та терпіння та урочисто передав державний прапор для командира, який зумів пройти усі труднощі бойових дій та гідно повернутися додому на техніці та з особовим складом, які були йому ввірені.

Настоятель церкви Великомучениць Віри, Надії, Любові і матері їх Софії отець Анатолій провів не лише молебень, але і подарував кожному військовослужбовцю церковний календар, після чого побажав всім мирного небо над головою.

Незважаючи на втомлений вигляд військових, вони охоче спілкувалися з людьми, розповідали про свої нелегкі армійські будні і дякували людям, за те, що зустріли їх так гостинно.
Останнє редагування 10 вересня 2014, 16:55

Відео

0
репостів
0
репостів