Розділ Події

Нетішинська громада знову в жалобі: у засвіти провели Олега Тіхорука

Автор 28 жовтня 2024, 16:47

Сьогодні, 28 жовтня, Нетішинська громада знову в жалобі. Звістка про чергову втрату патріота, мужнього Воїна, постукала в сім’ю Тіхоруків. 6 жовтня, виконуючи бойове завдання, поблизу населеного пункту Новоандріївка Пологівського району Запорізької області, отримавши поранення не сумісне з життям, загинув 44-річний нетішинець Олег Тіхорук, солдат, гранатометник стрілецького відділення стрілецької роти в/ч А7220.

Важка втрата, біль, розпач рвуть серце і душу...У вічність пішов син, брат, чоловік, батько, якому б ще жити, мріяти, розбудовувати рідну Батьківщину...

Живим коридором, на колінах, схиливши голови, з прапорами та квітами у руках зустрічали Захисника в громаді. Рідні, близькі, друзі, побратими, керівництво громади, священнослужителі, містяни віддали шану полеглому Воїну на площі перед будівлею виконкому. Невимовним болем, зі сльозами на очах проводжали в останню дорогу мужнього бійця. Присутні, дякуючи Герою, молились про Царство Небесне для померлого Воїна.

Багатолюдною ходою, під супровід духового оркестру, громада провела Захисника до Собору архістратига Михаїла та архангела Гавриїла ПЦУ, де відбувся чин похорону.

Вшановуючи Героя Олега Тіхорука, низько вклоняємося в скорботі перед близькими та рідними Воїна, розділяємо ваш біль.

Життя людини є безцінним, душа – безсмертна, а пам’ять про Героя – вічна. Бути Героєм – жити вічно! Вічна шана тобі, Захиснику! Пам'ять про твій подвиг завжди житиме в наших серцях. Не забудемо та не пробачимо жодному із цих нелюдів-рашистів.

Слава Україні! Героям Слава!

Відділ з організаційних питань НМР

0
репостів
0
репостів