Розділ Події

На Шепетівщині провели у засвіти захисника Козака Миколу Миколайовича

Автор 26 вересня 2024, 15:15

І знову пекучий біль і гіркий смуток війни торкнувся Плужненську громаду. Відбулося поховання Героя - механіка-водія 1 самохідного артилерійського взводу 2 самохідної артилерійської батареї самохідного артилерійського дивізіону військової частини А4935 - солдата Миколи Миколайовича Козака. Воїну навіки залишилося 44...

Микола призваний на військову службу до лав Збройних Сил України у грудні 2023 року. Помер 12 вересня 2024 року внаслідок хвороби в КНП «Міська клінічна лікарня №4» в м.Дніпро.

Сьогодні, 26 вересня, у селі Борисів рідні, близькі, посадовці, військовослужбовці та жителі громади зібралися, щоб вшанувати вірного сина України. Священнослужителі разом із усіма присутніми помолилися за душу полеглого воїна.

Поховали захисника України Миколу Козака на кладовищі в селі Борисів. Поховання відбулося з військовими почестями — під звуки оркестру, пролунали прощальні постріли військових.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким загиблого солдата. У щирій молитві та скорботі схиляємо голови перед захисником, який віддав життя у боротьбі за територіальну цілісність України.

Вічна пам'ять мужньому воїну!

Плужненська громада

0
репостів
0
репостів