Розділ Події

На Шепетівщині провели у засвіти снайпера Каленюка Ярослава

Автор 22 серпня 2024, 13:32

Багатостраждальна Україна у боротьбі за цілісність, незалежність та суверенітет не перестає втрачати кращих з кращих. У небесному війську тепер і Ярослав, людина, яка разом зі своїми побратимами у найгарячіших точках ліній фронту виборювала нашу свободу.

Солдат Каленюк Ярослав Володимирович став на захист рідної України 1 лютого 2024 року, вірний військові присязі служив стрільцем-снайпером  2 механзованого відділення 1 механізованого взводу 3 механізованої роти військової частини А3425, загинув 14 серпня 2024 року під час виконання завдання в зоні бойових дій. 

Сьогодні, 21 серпня, все його рідне Плужне, сім'я, родина, знайомі, друзі та просто небайдужі жителі громади прийшли провести Героя  його останньою земною дорогою. Батьки, сестра, брат, дружина, син та всі рідні втратили близьку людину, а наша громада і вся Україна – хороброго воїна, патріота своєї держави.

Під супровід оркестру та майоріння синьо-жовтих стягів тіло Героя занести до храму у с.Плужне, де священнослужителі відслужили божественну літургію за упокій душі  загиблого Героя. 

Опісля, траурна колона пройшла на місцеве кладовище до місця вічного спочинку, де відбулося заупокійне богослужіння та прощання із загиблим воїном з усіма військовими почестями. 

Маємо жити так, щоб бути гідними пам’яті Ярослава та усіх наших захисників. Він був Героєм, а Герої не вмирають. Ярославу назавжди – 30...

Пам’ять про подвиг захисника Ярослава Каленюка назавжди житиме у наших серцях. Він є справжнім Героєм, який ціною власного життя подарував нам право на сьогодні та надію на завтра. 

Висловлюємо щирі співчуття сім’ї, рідним та близьким людям, друзям та побратимам Героя України. 

Вічна шана і слава Героям України! Слава Україні!

Плужненська громада

0
репостів
0
репостів