Розділ Події

Ще один об'єкт став жовто-блакитним

Шепетівчани стали законодавцями моди на фарбування в національні кольори різноманітних об'єктів в містах, одні із перших у нашому місті при в'їзді перефарбували в блакитно-жовті кольори надпис "Шепетівка". І ось, продовжуючи традиції, шепетівська молодь тепер взялась за мости.
Сьогодні, з 9 ранку, близько двадцяти чоловік почали фарбувати так званий "судилківський міст", який розташований поряд залізничної станції "Шепетівка Подільська". За цілий день, на палючому сонці, активістам вдалось пофарбувати половину мосту. На таку ініціативу пішло 36 кілограм жовтої та 23 кілограми блакитної фарби.

Проїжджаючі повз машини радо вітали молодь, хтось жертвував кошти на фарбу, а хтось привозив банки з цим стратегічним продуктом, тому що в найближчих магазинах, наприклад, запаси жовтої фарби були вичерпані. Подружжя Веселкових привезло для молоді морозива, щоб вони могли охолодитися та перекусити в гарячу пору.

Другу половину мосту молодь збирається дофарбувати на наступну суботу, так само з 9 ранку. Тому запрошуємо всіх бажаючих доєднатись до такої патріотичної якції. Беріть якийсь старий одяг та приходьте робити наше місто яскравішим.
Останнє редагування 03 серпня 2014, 00:50

Відео

0
репостів
0
репостів