Розділ Події

На сесії міської ради перейменовували вулиці та розбирались з тарифами на воду

Автор 01 серпня 2014, 16:43
Вчора відбулось пленарне засідання чергової 56 сесії Шепетівської міської ради, яку провів в.о. міського голови, секретар міської ради Михайло Полодюк. Участь в роботі сесії взяли депутати, начальники управлінь та відділів виконавчого комітету Шепетівської міської ради, активна громадськість міста, представники ЗМІ. У порядок денний сесії було винесено 32 питання.
На сесію міської ради завітало чимало шепетівчан, адже до депутатів міської ради надійшло звернення громадян щодо тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення. Жителі міста схвильовані значним подорожчанням тарифів на воду. Перед містянами та депутатами міської ради виступив директор Шепетівського комунального підприємства водопровідно-каналізаційного господарства Віталій Биков. Він пояснив структуру тарифу та причини подорожчання послуг водоканалу.

Розглянувши звернення мешканців міста Шепетівка щодо встановлення та запровадження з 1 серпня 2014 року нових тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення, депутати вирішили створити робочу групу з працівників управлінь та відділів міської ради та виконавчого комітету, комунального підприємства „Шепетівське підприємство водопровідно-каналізаційного господарства”, депутатів міської ради для перевірки обґрунтованості підвищення тарифів на воду. До комісії увійшли: голова член виконавчого комітету Галина Веселкова, начальник фінансового управління Василь Дрищ, начальник управління економічного розвитку Олександр Гринь, також директор Шепетівського комунального підприємства водопровідно-каналізаційного господарства Віталій Биков, начальник управління житлово-комунального господарства та з питань регулювання земельних відносин Павло Цвіркун, депутати міської ради Анатолій Остапенко, Роман Підопригора, Анатолій Липкань, Володимир Чікін, Олександр Окунєвич та за згодою депутат Хмельницької обласної ради Микола Дячук.

Дана комісія має протягом 10 днів здійснити перевірку обґрунтованості підвищення тарифів та доповісти на наступній сесії міської ради про результати проведеної перевірки.

Розглянувши клопотання громадськості міста та комісії з питань нагородження виконавчого комітету Шепетівської міської ради, враховуючи значний особистий внесок у піднесення авторитету міста на державному та міжнародному рівнях Миколи Дзявульського, Ігоря Ляшенка, Ярослава Давидова та Максима Коваля, що полягли за волю України, її суверенітет і територіальну цілісність, міська рада присвоїла їм посмертно звання «Почесний громадянин міста Шепетівка».

Після цього питання народні обранці вирішили прийняти рішення про перейменування деяких вулиць та провулків нашого міста. Зокрема: 
  • вулицю Чернишевського перейменовано на вулицю Ігоря Ляшенка;
  • провулок Чернишевського - на провулок Ігоря Ляшенка;
  • вулицю Миру - на вулицю Ярослава Давидова;
  • вулицю Артема - на вулицю Данила Галицького;
  • провулок Артема - на провулок Данила Галицького;
  • вулицю Карла Маркса - на вулицю Героїв Небесної Сотні;
  • провулок Карла Маркса - на провулок Героїв Небесної Сотні;
  • вулицю 40-річчя Жовтня - на вулицю Максима Коваля;
  • провулок 40-річчя Жовтня - на провулок Максима Коваля;
  • провулок Шварца - на провулок Миколи Дзявульського.
З метою фінансової підтримки виконання статутних завдань громадськими організаціями інвалідів, дітей війни, воїнів-інтернаціоналістів, громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, політичних в’язнів, репресованих та членів їх сімей, організацій непромислової сфери Українського товариства глухих, Українського товариства сліпих, що діють на теренах міста Шепетівки, на сесії міської ради затвердити Програму їх підтримки.

Також рішеннями сесії міської ради депутати врегулювали правові відносини у сфері земельних відносин, встановлення гаражів, у комунальній сфері, тощо.

Затверджені зміни до бюджету міста на 2014 рік дозволять профінансувати прийняті міською радою програми та інші витрати.

Фото із сесії ви можете переглянути тут

Останнє редагування 01 серпня 2014, 17:01

Відео

0
репостів
0
репостів