Розділ Події

Серце не витримало звістки про загибель сина на війні: батька поховали в той же день

Автор 11 липня 2024, 11:22

Вчора, 10 липня, Ямпільська громада зустріла та провела в останню путь воїна-захисника Коломійця Святослава Володимировича, який загинув 06 липня 2024 року поблизу населеного пункту Північне Бахмутського району Донецької області.

Старший солдат КОЛОМІЄЦЬ Святослав Володимирович був призваний на військову службу по мобілізації з 07 липня 2022 року як стрілець-помічник гранатометника 1 десантно-штурмового батальйону.

Святослав до останнього подиху був відданий Військовій присязі на вірність народу України. Мужньо виконував військовий обов’язок, захищаючи свободу і незалежність нашої Батьківщини.
У пам’яті рідних, близьких та односельчан Святослав назавжди залишиться скромним, щирим, добрим та веселим. У пам’яті побратимів – мужнім воїном, справжнім патріотом, вірним і справедливим товаришем, готовим будь-якої миті прийти на допомогу.

21 червня Святослав відсвяткував свій 41-й день народження. Тепер йому навічно 41…

Сьогодні багато людей прийшли, щоб віддати останню шану полеглому Герою, і розділити біль втрати рідних, схиливши голови перед вічним подвигом Святослава.

Рідні, близькі, побратими та жителі громади попрощалися із Захисником під залпи почесної варти та Державний Гімн України у виконанні оркестру. Матері Захисника вручено Прапор України, яким була вкрита труна.

На жаль, біда у родину прийшла не одна. Серце Володимира, батька Героя, не витримало страшної звістки. Він помер в той же день вранці, так і не попрощавшись з сином…

Батька і сина поховали поряд, на кладовищі у рідному селі Дідківці.

🇺🇦Вічна слава Герою!

🇺🇦Герої не вмирають…

Ямпільська громада

Останнє редагування 11 липня 2024, 11:30
0
репостів
0
репостів