Розділ Події

Шепетівщину відвідав губернатор

Автор 13 січня 2012, 02:43

12 січня 2012 року голова облдержадміністрації В.Ядуха побував із робочим візитом у Шепетівському районі та місті Шепетівка. Під час візиту Василь Степанович відвідав селище міського типу Гриців, де вручив Грицівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів ключі від нового шкільного автобуса.Виступаючи перед присутніми, керівник області зазначив, що в рамках модернізації системи освіти в області створюються належні умови для навчання та виховання дітей. Зазначив, що сьогодні ми бачимо, як на практиці втілюється в життя програма Президента України Віктора Януковича щодо поліпшення життя та реформування освітньої галузі, виконується Державна програма «Шкільний автобус».

Він, також відмітив, що сьогодні відбувається відродження нашої держави, поступово реалізуються намічені плани. Запевнив, що й надалі обласна державна адміністрація буде приділяти велику увагу освітній галузі, адже діти мають отримувати якісну освіту. Пообіцяв педагогічному колективу школи та мешканцям селища, що зробить все можливе, щоб у новому навчальному році завершити будівництво школи – новобудови. Також, очільник області вручив документи на комп'ютерні класи директорам Судилківської та Михайлюцької загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів. У свою чергу, голова районної державної адміністрації Іван Адамець подякував губернатору області за підтримку та увагу, яку він приділяє Шепетівському району і особливо селищу Гриців. Адже, протягом неповних двох років Василь Степанович уже тричі відвідував селище. Директор Грицівської школи Старий Віктор Петрович подякували керівникам області та району. Відмітив, що в школі навчається близько 400 учнів, 125 із них доїжджають з навколишніх сіл. Отриманий новий автобус сприятиме кращій організації навчально-виховного процесу в навчальному закладі. 

В ході робочої поїздки Василь Ядуха відвідав Шепетівський ремонтний завод, де ознайомився з його виробництвом та умовами праці. 
На завершення візиту він відвідав Шепетівську центральну районну лікарню, де вручив головному лікарю документи на новий цифровий флюорограф. Спілкуючись з медичними працівниками лікарні Василь Степанович відмітив, що наразі головним завданням є наближення медичних послуг до населення.

"Потрібно, щоб кожна районна лікарня, кожен заклад, який залишається працювати після процесу оптимізації, мав таке ж обладнання, яке є в обласному центрі. Така робота вже проводиться і буде продовжена в подальшому"
- сказав Василь Ядуха. Він подякував медикам за роботу, привітав із святами, побажав здоров`я, достатку та успіхів.
Останнє редагування 13 січня 2012, 03:06
0
репостів
0
репостів