Розділ Події

В останній день весни у Нетішині прощались з воїном Романом Мельником

Автор 31 травня 2024, 14:02

Сьогодні, 31 травня, в останній день весни, Нетішинська громада віддала останню шану Герою, 38-річному нетішинцю Роману Мельнику, навіднику механізованого відділення, механізованого батальйону в/ч А1008.

Боєць загинув 24 травня під час виконання бойового завдання внаслідок ворожого обстрілу поблизу населеного пункту Вільшана Куп'янського району Харківської області.

Не встиг Захисник створити сім’ї…Не встиг потішити батьків онуками…Але був гідним прикладом для свого племінника, якого невимовно любив і виховував.

Зі сльозами на очах та почуттям важкої втрати, навколішки, схиливши голови в скорботі, з прапорами і квітами Воїна Романа Мельника зустріли і провели в останню дорогу в Нетішинській громаді.

Багатолюдним було прощання на площі перед будівлею виконкому міської ради.

Рідні, друзі, знайомі, представники влади, священнослужителі, усі небайдужі жителі громади віддали останню шану Захиснику. Після прощання чин похорону за загиблим відбувся в Соборі архістратига Божого Михаїла та архангела Гавриїла ПЦУ.

Низько схиляємо голови перед близькими та рідними Захисника, розділяємо ваш біль, вшановуючи подвиг Героя і висловлюємо щирі співчуття. Пам’ятаймо, що кожен день, який ми проживаємо, навчаємось чи працюємо – завдяки Воїнам, життя яких забирає неоголошена війна в Україні.

Загибель Романа Мельника – це непоправна втрата не тільки для нашої громади, але і для України. Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної, близької людини.

Нехай добрий, світлий спомин про покійного Захисника стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував.

Герої не вмирають! Вони продовжують жити в наших серцях, та пам`яті, а їхні імена викарбовуються в історії України. Вічна пам’ять і слава українському воїну, який захищав рідну Україну і кожного з нас!

Слава Україні! Героям Слава!

Відділ з організаційних питань НМР

Останнє редагування 31 травня 2024, 14:10
0
репостів
0
репостів