Розділ Події

Михайлюцька громада провела у засвіти воїна Коськовецького Валерія Івановича

Автор 25 травня 2024, 12:32

Вчора, 24 травня Михайлюцька громада зустрічала земляка Валерія Івановича Коськовецького, який білим янголом повертався додому. Світла пам'ять про українського воїна, що віддав своє життя захищаючи свій народ, назавжди залишиться в серцях тих, хто знав, любив та поважав Валерія Івановича.

Ще один Герой приєднався навіки до Небесного Українського Війська… Одягнувши білосніжні крила янгола, він став у ряди Небесної чоти, щоби з високості захищати рідну землю і рід український.

Солдат Валерій Коськовецький 1974 року народження, стрілець 1 стрілецького відділення 1 стрілецького взводу 3 стрілецької роти стрілецького батальйону, будучи вірним військовій присязі, захищаючи територіальну цілісність та державний суверенітет України, мужньо виконуючи військовий обов'язок в бою за Україну, виявивши стійкість та мужність, загинув 14.05.2024 року поблизу населеного пункту Піщане Куп'янського району Харківської області.

Війна - це найстрашніше, що придумали люди. Вона завжди приходить непрошеною. Заходить не стукаючи. Забирає не питаючи. За собою залишає сльози і смерть.

У війни холодні очі. У війни свій рахунок, своя безжалісна арифметика. Війна невблаганна.

​Людство страшенно збідніло: збідніло на кожного, хто загинув.

​Всесвіт осліпнув: погасли їхні зорі, їхні долі. Тому сьогодні так тяжко збагнути, що в житті нас менше, ніж мало бути.

Не загоїться рана матері, яка виняньчила сина до неба, рана дружини, рана у душах дітей.

​Не притупиться біль непоправної втрати.

​Наша вдячна пам'ять завжди буде берегти всіх, хто загинув за наше майбутнє.

Ти не вийшов з того бою.

Ти не став на коліна.

Ти зробив все для того,

Щоб не вмерла Україна!

Слава Україні, слава Герою, Валерію Івановичу, ти назавжди у наших серцях. Вічна пам’ять і слава українському воїну, який захищав Батьківщину та кожного з нас! 

Михайлюцька громада

Відео

0
репостів
0
репостів