Розділ Події

На Шепетівщині попрощалися із захисником Стецюком Миколою Володимировичем

10 травня в селі Гориця Шепетівського району відбулося прощання з полеглим захисником Стецюком Миколою Володимировичем. Про це повідомили у Берездівській громаді.

Стецюк Микола Володимирович народився 22.05.1999р. в селі Гориця.

В 2016 році закінчив Горицький НВК. Після школи навчався у Київському навчально - науковому центрі професійно технічної освіти де здобув професію слюсаря по ремонту автомобілів.

По закінченню працював у Комунальному підприємстві по утриманню зелених насаджень в місті Київ. В 2019 році служба в армії. В 2020 році працював на підприємстві Церсаніт.

Після того поїхав працювати до Польщі. Коли почалося широкомасштабне вторгнення, повернувся і в березні 2022 був мобілізований.

Три місяці був у Лисичанську. В 2023 Бахмут (контузія, лікування). Після Бахмуту набув статус ветерана війни.

В 2023 році був на навчанні в Британії.

В Житомирі проходив ротацію і звідти направлений в березні 2024 року на навчання у Францію, де пройшов просунутий курс піхоти.

Тут же був відряджений у місто Оршанець ( Франція) на навчання, де отримав посаду: оператора засобів радіоелектронної протидії ( радіоелектронного придушення) безпілотним повітряним суднам.

Після повернення відправлений в Харківську область, Чугуєвський район, с.Кругле. Загинув 4.05.2024 отримавши вибухову травму.

Щирі співчуття родині. Вашому смутку складно зарадити, ми усією громадою поділяємо ваш біль.

Вічна пам'ять Воїну!

Слава Україні!

Останнє редагування 15 травня 2024, 11:26

Відео

0
репостів
0
репостів