Розділ Події

Побачить перемогу уже з небес: у засвіти провели воїна Денисюка В’ячеслава

Автор 06 квітня 2024, 19:19

Сьогодні у селі В’язовець Шепетівського району в останню земну дорогу провели свого земляка, мужнього Воїна, Захисника України Денисюка В’ячеслава Вікторовича, 1994 р.н. Про це повідомили на сторінці Ямпільської селищної ради.

Старший солдат, оператор відділення управління взводу 2 самохідного артилерійського дивізіону В’ячеслав ДЕНИСЮК загинув 31 березня 2024 року під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Роботине Запорізької області.

В’ячеслав завжди відрізнявся загостреним відчуттям справедливості, бажанням захистити слабшого та прагненням до свободи у всіх її проявах. Тож не дивно, що як тільки ворог розпочав повномасштабне вторгнення на нашу землю В’ячеслав взяв до рук зброю. Вчинити інакше він просто не міг… Бо, як згадують близькі йому люди, він був Героєм завжди.

На превеликий жаль, В’ячеслав побачить Перемогу уже з небес, але ми ніколи не забудемо і не пробачимо ворогу його вбивства.

Висловлюємо щирі співчуття близьким та рідним Героя. Молимось, щоб Господь дав Вам сили пережити це страшне горе. Нехай добрий, світлий спомин про В’ячеслава стане сильнішим за смерть.

Рідні, близькі, побратими та жителі громади попрощалися із Захисником під залпи почесної варти та Державний Гімн України у виконанні оркестру. Матері Захисника вручено Прапор України, яким була вкрита труна.

Вічна слава Герою! Герої не вмирають…

0
репостів
0
репостів