Розділ Події

На Шепетівщині в останню дорогу провели воїна Хом'яка Петра Анатолійовича

Автор 23 березня 2024, 12:39

Вчора, 22 березня Ленковецька громада Шепетівського району провела в останню путь сміливого, мужнього воїна нашої неньки України Хом'яка Петра Анатолійовича.

Зустрічали нашого Героя мешканці трьох сіл Вербовецького старостинського округу. Зустрічала рідна школа, рідна вулиця, односельці, однокласники , рідні люди.......

Нажаль, страшна біда спіткала і нашу Вербовецьку громаду.

Виконуючи обов'язок військової служби у Запорізькій області загинув житель с.Вербівці солдат Хом'як Петро Анатолійович, стрілець 2 стрілецького відділення 2 стрілецького взводу 2 стрілецької роти в/ч А4886.

Народився Петро 12 липня 1986 року в с.Вербівці. Тут пройшло його дитинство і юність. Навчався у Вербовецькій школі. Працював в колгоспі, їздив на заробітки, жив...старався для сім'ї, для дітей.

14 лютого 2023 року був мобілізований в ЗСУ.

Пройшовши навчання в одній із військових частин у м.Староконстянтинів, боронив нашу незалежність і волю на сході України на Запорізькому напрямку.

Турботливий і люблячий татусь. Разом з дружиною виховували трьох діток. Мав свої мрії, плани на майбутнє. Але жорстока війна обірвала їх. У боротьбі за волю та Незалежність України він віддав найцінніше - своє життя...

Світла пам'ять про нашого Героя назавжди залишиться у наших серцях. Глибоко сумуємо і поділяємо горе і біль втрати найріднішої людини та щиро співчуваємо родині.Вічна слава Герою, який захищав Україну і кожного із нас!!!

Вічна пам'ять полеглим Захисникам України!!!

Відео

0
репостів
0
репостів