Розділ Події

У селі Цвітоха в останню земну дорогу провели захисника Нечипорука Дмитра

Автор 09 березня 2024, 12:32

8 березня Улашанівська громада провела в останню земну дорогу Героя-Захисника -  Нечипорука Дмитра Васильовича, який за свободу і незалежність нашої держави віддав найцінніше – своє життя.

Народився Дмитро 21 березня 1994 року в с.Цвітоха, навчався у місцевій школі,  по тому – здобув спеціальність слюсаря з ремонту автотранспортних засобів, водія в Острозькому вищому професійному училищі. Працював у в/ч А1358. Був  призваний до лав ЗСУ і проходив строкову службу у 128 гірсько-штурмовій бригаді м.Ужгород. Після армії повернувся працювати у військову частину, працював за кордоном, згодом, повернувшись,  у ТОВ «АКВА-РОДОС».

25 листопада 2022 року був призваний на військову службу. Дмитро став на захист рідної країни, щоб вигнати окупантів з української землі та, взявши до рук зброю, щодня пліч-о-пліч з побратимами, наближав Перемогу.

4 березня 2024 року, вірний військовій присязі, у бою за нашу Батьківщину, виявивши стійкість і мужність старший солдат Дмитро Нечипорук загинув під час виконання бойового завдання в районі села Новомихайлівка Покровського району Донецької області.

Доброзичливий, щирий, відповідальний та працьовитий – таким знали Героя та пам'ятатимуть вічно. 

У Дмитра залишилися батько Василь Михайлович, брат Михайло, сестра Альона та наречена Світлана.

Підла смерть, яку сіє на рідній землі московська орда, забрала повного сил, любові, життя чоловіка, якого чекало попереду світле майбутнє. Наш обов’язок - зберегти пам’ять про відважного Героя.

Низько схиляємо голови у скорботі за нашим полеглим Захисником! Усією громадою співчуваємо, сумуємо разом з родиною та близькими.

Наша глибока вдячність та шана Герою Дмитру Нечипоруку за подвиг, за любов до рідної землі, за самовіддане служіння українському народу. 

Слава українському воїну, який захищав рідну Україну і кожного з нас!

0
репостів
0
репостів