Розділ Події

Його рідне місто досі окуповане: на Шепетівщині попрощались із захисником Казанцевим Ігорем

Автор 19 лютого 2024, 16:19

Відповідно до розпорядження міського голови 19 лютого 2024 року на території Славутської міської територіальної громади оголошується Днем жалоби. Громада попрощалась із захисником Казанцевим Ігорем Олександровичем.

Народився Ігор 18 травня 1989 року у місті Донецьк.

У 1999 році закінчив Донецьку початкову школу. Далі, з 1999 по 2003 рік, навчався у військовому ліцеї. Опісля, у 2003-2005 роках здобував освіту у Донецькому професійному ліцеї.

Тривалий час, з 2006 по 2022 рік, Ігор працював у столиці товарознавцем.

Із початком повномасштабного вторгнення, 11 лютого 2022 року, за власним бажанням, вступив до лав Збройних Сил України. Добровільно захищав спокій своїх рідних та своєї маленької донечки.

Службу проходив у 33-тій окремій механізованій бригаді на посаді номера обслуги взводу протитанкових ракетних комплексів роти протитанкових керованих ракет.

Солдат Казанцев Ігор Олександрович героїчно загинув 21 липня 2023 року під час танкового бою в районі Мала Токмачка Запорізької області.

У захисника України залишилися дружина та маленька донечка.

У серці рідних Ігор назавжди залишиться доброзичливим, щирим, люблячим чоловіком, дбайливим та турботливим батьком, хорошим зятем.

За життя наш Герой мав багато улюблених занять, полюбляв риболовлю та футбол.

Мужній воїн з честю та гідністю виконав свій обов’язок громадянина, патріота щодо захисту своєї держави. До останнього залишився вірним своїм побратимам, своєму народу та своїй Батьківщині.

Громадське прощання із мужнім воїном відбулося у міському Палаці культури. Поховали Олександра у селі Вачів Улашанівської громади з усіма військовими почестями.

Міський голова та депутатський корпус Славутської міської ради висловлюють щирі слова співчуття рідним та близьким відданого Сина України.

Жодними словами не вгамувати пекучий біль і не загоїти рани в душі від непоправної втрати. Світлий спомин про Ігоря, вдячність за його подвиг, назавжди житиме в наших серцях.

Слава Україні! Героям слава!

Пресслужба Славутського МВК.

0
репостів
0
репостів