Розділ Події

Пішов на війну добровольцем та важка хвороба забрала воїна: у засвіти провели Миколу Дубравського

Автор 13 січня 2024, 14:40

Сьогодні, 13 січня, Нетішинська громада знову в жалобі. Вістка про чергову втрату патріота, мужнього Воїна, постукала в сім’ю Дубравських. Серце Героя, 39-річного нетішинця Миколи Дубравського, молодшого сержанта, старшого водія відділення автомобільного взводу роти матеріального забезпечення батальйону логістики в/ч А4570 зупинилося 10 січня в Рівненській лікарні. Він декілька місяців відважно боровся з важкою хворобою, яка забрала його життя.

Важка втрата, біль, розпач рвуть серце і душу...У вічність пішов син, чоловік, батько, якому б ще жити, мріяти, розбудовувати рідну Батьківщину...

Після повномасштабного вторгнення відважний захисник не зміг сидіти вдома, і залишивши мирне спокійне життя, пішов на війну добровольцем...Та важка хвороба забрала воїна...Йому назавжди 39...

Живим коридором, на колінах, схиливши голови, з прапорами та квітами у руках зустрічали Захисника в громаді. Рідні, близькі, друзі, побратими, керівництво громади, священнослужителі, містяни віддали шану полеглому Воїну на площі перед будівлею виконкому. Невимовним болем, зі сльозами на очах проводжали в останню дорогу мужнього бійця. Присутні, дякуючи Герою, молились про Царство Небесне для померлого Воїна.

Багатолюдною ходою, під супровід духового оркестру, громада провела Захисника до Собору архістратига Михаїла та архангела Гавриїла ПЦУ, де відбувся чин похорону.

Вшановуючи Героя Миколу Дубравського, низько вклоняємося в скорботі перед близькими та рідними Воїна, розділяємо ваш біль.

Вічна пам’ять і слава мужньому Воїну-Захиснику! Доземний уклін! Він назавжди залишиться в нашій пам'яті справжнім патріотом та борцем за незалежність України.

Cлава Україні! Героям Слава!

Відділ з організаційних питань НМР

0
репостів
0
репостів