Розділ Події

У Шепетівській громаді віншували волонтерів

Автор 05 грудня 2023, 13:13

З нагоди Міжнародного дня волонтера, за активну громадянську позицію благодійну волонтерську діяльність, що стоїть за щоденними доброчинностями, систематичну роботу та вагомий особистий внесок у розвиток волонтерського руху громади, привітали тих, хто творить хороші справи і прагне зробити світ кращим, та не забуває про головне – піклуватися й дарувати надію тим, хто цього найбільше потребує.

Заступники міського голови Галина Безкоровайна та Віталій Янушевський, разом із народним депутатом України Олексієм Жмеренецьким, привітали та відзначили волонтерів Шепетівської громади Почесними грамотами Шепетівської міської ради та подарунками.

Вітаючи волонтерську спільноту, зауважили, що у важкі часи для країни, генетично закладене в українському суспільстві братерство перетворилося у потужний волонтерський рух, який об’єднаний єдиною метою – наближення перемоги України, та наголосили на важливості внеску кожного українця. Подякували усім, хто долучається до підтримки війська і цивільних, побажали здоров’я і наснаги.

Шепетівська міська рада

0
репостів
0
репостів