Розділ Події

На Шепетівщині прощались із матросом Пасько Артемом Вікторовичем

Автор 19 листопада 2023, 21:16

Вчора, 18 листопада, у Ганнопількій громаді Шепетівського району провели в останню дорогу молодого Героя Артема Пасько. Про це повідомили на сторінці селищної ради.

Артем народився у місті Славута, але зростав у селі Ганнопіль, тут закінчив школу після чого здобув професію муляра штукатура в Острозькому вищому професійному училищі. Певний період працював за кордоном, завжди всім допомагав, бо мав золоті руки.

Позитивний, щирий, доброзичливий, життєрадісний, надійний, справедливий – саме таким запам’ятають Артема назавжди всі, хто його знав. Він будував плани на майбутнє і до останнього подиху вірив у перемогу України. Артем не встиг створити сім'ю. Доля дала йому так мало, доля не дала звичного багатьом щастя, але встигла забрати життя, яке тривало лише двадцять дев’ять років і обірвалось у бою за щастя інших.

Матрос Пасько Артем Вікторович 17.02.1994 року народження, навідник відділення морської піхоти призваний на службу 30 травня, відданий Військовій присязі на відданість Українському народу, мужньо виконавши військовий обов’язок в бою за Україну, її свободу і незалежність, загинув третього листопада 2023 року біля населеного пункту Кринки Херсонської області.

Провести військового в останню путь зійшлися рідні, друзі, побратими усі небайдужі мешканці нашої громади, та сусідніх сіл.

Дорога встелена квітами, сумні й вологі очі присутніх, кожна втрата захисника залишає після себе рани, які на покоління збережуть ненависть до ворога, що затіяв цю жорстоку війну.

Доземний уклін батькам та родині Героя.

Дякуємо за Сина, за його виховання та за його подвиг!

Висловлюємо наші щирі співчуття рідним, близьким людям, друзям, бойовим побратимам, щиро розділяємо з вами гіркий біль від непоправної втрати.

Вічна світла пам’ять Герою…

Відео

0
репостів
0
репостів