Розділ Події

На Хмельниччині ППО знищила три ударні БпЛА

Автор 22 жовтня 2023, 10:45

У ніч на 22 жовтня 2023 року російські окупанти атакували Україну ударними БпЛА, керованими авіаційними та зенітними ракетами. Зокрема, у західному напрямку противник запустив три ударні БпЛА типу “Shahed-136/131” з району мису Чауда (Крим).

Силами та засобами протиповітряної оборони повітряного командування ''Захід'' у зоні відповідальності знищено три ударні БпЛА “Shahed-136/131”.

За інформацією Повітряного командування "Захід", до відбиття повітряної атаки залучено авіацію, зенітні ракетні війська, мобільні вогневі групи, підрозділи радіоелектронної боротьби.

Також перший заступник начальника ОВА Сергій Тюрін зазначив, що внаслідок атаки шахедами та роботи ППО в області станом на ранок даних щодо постраждалих, пошкодження об’єктів цивільної або критичної інфраструктури немає.

Крім того, Повітряні Сили ЗСУ станом на ранок 22 жовтня розповіли про вісім пусків ракет С-300 із Бєлгородської області та ТОТ Донеччини, застосування керованої авіаційної ракети Х-59 з літака Су-34 із повітряного простору ТОТ Запорізької області.

Також противник запустив два БпЛА невизначеного типу з північного напрямку, а протягом минулої доби на півдні країни знищено три ударні БпЛА типу “Ланцет”.

Останнє редагування 23 жовтня 2023, 01:05
0
репостів
0
репостів