Розділ Події

У Шепетівці прощалися з воїном Володимиром Роєм

Автор 12 вересня 2023, 16:12

На щиті додому повернувся ще один новітній Герой Небесного війська – Рой Володимир Ігорович – стрілець номер обслуги 1 аеромобільного відділення 3 аеромобільного взводу 1 аеромобільної роти 1 аеромобільного батальйону військової частини, який загинув 6 вересня 2023 року під час виконання бойового завдання із захисту територіальної цілісності України.

Народився Рой Володимир Ігорович 24 лютого 1998 року у місті Шепетівка. Навчався у загальноосвітній школі № 4. Класний керівник Шеремета Сергій Арнольдович згадує:

«Спогади про Володимира лише світлі. Коли батьки вперше привели його до школи, запам’яталися по-дитячому добрі, допитливі очі. А ще Володя був дуже добрим та щирим хлопчиком. Неможливо забути його милу дитячу усмішку, якою він ніби осяював клас. Він любив своїх однокласників, вчителів, завжди прагнув спілкування. Його дотепні жарти, виступи на Новорічних вечорах та КВК смішили всіх до сліз.»

Відкритим, простим, товариським та завжди готовим прийти на допомогу запам’ятали його вчителі та однокласники.

З дитинства у Володимира була мрія – працювати на залізниці і юнак рішуче йшов до цієї мети. Після закінчення Здолбунівського вищого професійного училища залізничного транспорту, у квітні 2017 року, розпочав свою трудову діяльність на посаді слюсаря з ремонту рухомого складу 3 розряду ремонтно-вагонного депо Шепетівка.

З 2018 по 2021 рік Володимир працював на посаді помічника машиніста дизель-поїзда локомотивного депо Тернопіль, а з 2021 року по березень 2023 року – монтером колії лінійно-виконробської дільниці по розряду структурного підрозділу Козятинська колійна машинна станція акціонерного товариства «Укрзалізниця».

3 16 березня 2023 року Володимир працює на посаді помічник машиніста тепловоза локомотивного депо Шепетівка. Колеги згадують:

«Володимир був висококваліфікованим, технічно грамотним та відповідальним працівником, не зважаючи на свій юний вік користувався повагою та авторитетом в колективі. Любив жартувати».

У травні 2023 року Володимир Рой був мобілізований до Збройних сил України. З 30 травня по 3 липня проходив «Базову загальновійськову підготовку» в рамках Операції ІНТЕРФЛЕКС на території Великої Британії, після чого був направлений на схід нашої країни.

У Героя залишилися батьки й старший брат. Світлі, чисті спогади про Володимира та його щира усмішка назавжди залишаться в пам’яті рідних, друзів та колег.

Герої не вмирають!

Слава Україні!

Шепетівська міська рада

Останнє редагування 12 вересня 2023, 16:19
0
репостів
0
репостів