Розділ Події

На Шепетівщині відбувся чин похорону військовослужбовця Медвідя Валерія Олександровича

Автор 26 липня 2023, 18:04

Сьогодні знову був сумний день для Білогірської громади Шепетівського району. З важким серцем мешканці нашого краю прощалися з земляком із села Варивідки. Про це повідомили на сторінці селищної ради.

Військовослужбовець ЗСУ Медвідь Валерій Олександрович ніс військову службу на Донеччині, поблизу Авдіївки, яку ворог з початку війни, попри несамовиті атаки, так і не зміг захопити. Ціна збереженої території страшна - життя українських військових, серед яких і наш односельчанин, який загинув 17 липня, під час чергового штурму окупанта.

Кожного дня наша країна втрачає своїх сміливих Героїв у нерівному бою проти агресора. Війна з росією забирає найкращих захисників, відданих своїй землі та мріям про мирне майбутнє. Наші бійці стають символами незламності і жертовності, а їх втрата залишає після себе душевну порожнечу.

Встелений квітами шлях до домівки воїна, мешканці громади, які схилилися навколішки проводжаючи захисника, та темне, похмуре небо, яке разом з білогірчанами неначе оплакувало втрату. Ще один Герой відійшов у вічність...

В цей скрутний час, виражаємо щирі співчуття рідним та близьким покійного, усім, хто разом з ними переживає цю тяжку втрату.

0
репостів
0
репостів