Розділ Події

Шепетівська громада попрощалась із загиблим воїном Олександром Савчуком

Автор 18 липня 2023, 16:27

«На щиті» повернувся син, чоловік, захисник…Шепетівська громада на центральній площі міста попрощалась із загиблим воїном Олександром Савчуком.

12 липня 2023 року мужньо виконавши військовий обов’язок, в бою за Україну, її свободу і незалежність загинув шепетівчанин, стрілець-помічник гранатометника 2 аеромобільної роти аеромобільного батальйону солдат Савчук Олександр Сергійович.

Народився Олександр Савчук 30 жовтня 1988 року. За приклад мав старшого брата Дмитра. Юнак закінчив Шепетівську загальноосвітню школу 1-3 ступенів №8.

Близькі згадують, що з молодих років Олександр багато працював, мав золоті руки, був дуже майстровитим, за що б не брався, все робив уміло і по-господарськи. Запам’ятався усім добропорядним, ввічливим, цінував чесність, дружбу, був добрим і веселим парубком, душею компанії, вірним другом, гарним сусідом та активним жителем громади. Сусіди згадують:

«Сашко був завзятим до роботи, не цурався різної. Допомагав матері по господарству, завжди був привітним та не відмовляв, коли просили допомогти. Хоч доля частенько випробовувала на міцність, та він не здавався…».

Олександр був призваний на військову службу 24 квітня 2023 року Шепетівським районним територіальним центром комплектування та соціальної підтримки Хмельницької області.

12 липня поблизу населеного пункту Новоселівське Сватівського району Луганської області Олександр Савчук поклав своє життя, щоб ми з вами мали можливість жити як вільні люди.

Щирі співчуття близьким і рідним!

Слава Україні!

Героям слава!

Шепетівська міська рада

0
репостів
0
репостів