Розділ Події

У Судилкові провели на небеса воїна-захисника Твердохлібова Олександра Костянтиновича

Автор 13 травня 2023, 21:55

Сьогодні у Судилківській громаді провели в останню дорогу воїна-захисника України Твердохлібова Олександра Костянтиновича, який загинув 9 травня 2023 року на Луганщині від рук російського агресора.

Воїн ангелом злетів у небесну вись. У червні йому виповнилося б 27, але життя та мрії Олександра - люблячого сина, молодого чоловіка та батька обірвала страшна війна. Болить душа, серце стискається від болю.

Олександр - старший навідник першого мінометного відділення мінометної батареї Шепетівського батальйону територіальної оборони, старший солдат, загинув на Луганщині: виконуючи бойове завдання, потрапив на протитанкову міну противника, внаслідок чого отримав множинні осколкові поранення, не сумісні з життям.

Хоробрий, відважний, понад усе любив рідний край, мужньо боронив нашу землю від російського окупанта. За мир в Україні віддав найдорожче - своє життя.

Страшна війна забрала у батьків люблячого сина, у дружини - коханого чоловіка, у двох дітей - турботливого татка.

Олександр родом із с.Печеське, що на Красилівщині. Там навчався у місцевій школі, зростав добрим, відповідальним, активним юнаком. Таким був і в дорослому житті: трудолюбивим, вміючим, будь-яка робота була йому під силу.

Провести захисника до місця останнього спочинку прийшли побратими, представники місцевої влади, жителі громади.

Розділяючи гіркоту непоправної втрати з родиною, низько схиляємо голови у глибокій скорботі перед вічною і світлою памʼяттю Героя.

Світлий спомин про Олександра назавжди залишиться в наших серцях.

Він наближав нашу Перемогу!

Вічна пам’ять Герою України…

Судилківська селищна рада

0
репостів
0
репостів