Розділ Події

У Судилкові попрощались із сержантом Болюхом Богданом Петровичем

Автор 13 квітня 2023, 15:11

Сьогодні у Судилківській громаді провели в останню дорогу воїна-захисника України Болюха Богдана Петровича, який загинув 6 квітня 2023 року в районі населеного пункту Карлівка на Донеччині.

Відлетів у піднебесся білим журавлем. Йому було лише 26, молодому юнакові – судилківчанину, життя та мрії якого обірвала страшна війна. Щемить душа, серце стискається від болю, гірчить його коровай…

Провести захисника до місця останнього спочинку прийшли побратими, представники місцевої влади, жителі громади, друзі, однокласники і всі, хто знав Богдана.

Богдан народився у с. Судилків, тут навчався у місцевій школі. Зростав добрим, щирим, відповідальним, працелюбним юнаком.

Після закінчення школи здобув професію автослюсара. Однак, мирну професію змінив на військове ремесло: з 2016 по 2019 рік брав участь у бойових діях на Сході України, хоробро захищаючи кордони рідної землі від російського ворога.

Після участі в АТО багато працював, щоб допомогти батькам. Коли у лютому 2022 року відбулося повномасштабне вторгнення рф на територію України, не задумуючись став на захист країни: уже 11 березня на передових позиціях брав участь у російсько-українській війні, визволяючи міста і села від ненависного окупанта.

Болюх Богдан - сержант, командир гармати самохідного артилерійського взводу самохідної артилерійської батареї самохідного артилерійського дивізіону бригадної артилерійської групи однієї з військових частин.

У Богдана залишилися батько, мама, сестричка і наречена, якій освідчився у січні.

Схиляємо голови, низько вклоняємось та висловлюємо глибокі співчуття батькам Богдана, всій родині.

Світлий спомин про Болюха Богдана Петровича назавжди залишиться в наших серцях.

Він наближав нашу Перемогу!

Вічна пам’ять Герою…

Судилківська селищна рада

0
репостів
0
репостів