Розділ Події

Шепетівська громада провела в останню земну дорогу солдата Дениса Фурмана

Автор 09 квітня 2023, 16:07

Сьогодні  Шепетівці на площі ім.Т.Г. Шевченка відбулось прощання із мешканцем села Пліщин, командиром 1 стрілецького відділення 3 стрілецького взводу 3 стрілецької роти, старшим солдатом Фурманом Денисом Андрійовичем, 26.03.2000 року народження. Про це розповіли на сторінці Шепетівської міської ради.

2 квітня 2023 року під час виконання завдань із забезпечення заходів національної оборони, відсічі збройної агресії ворога загинув зі зброєю в руках за нашу незалежність та свободу.

Народився юнак 26 березня 2000 року в с.Пліщин. У 2006 році пішов у 1 клас, під час навчання зарекомендував себе старанним, здібним та вихованим учнем. Денис був активним у житті школи, мав добру фізичну підготовку, брав участь у спортивних змаганнях та здобував перемогу на різних рівнях. Користувався заслуженим авторитетом серед учнів школи та вчителів. Закінчив школу у 2017 році та вступив на навчання у Березнівський лісотехнічний коледж. Після закінчення коледжу працював у Романівському лісництві Шепетівського району.

З перших днів війни він, не задумуючись, пішов на фронт, став на захист своєї Батьківщини. Герой був призваний на військову службу 26 лютого 2022 року.

Загинув командир першого стрілецького відділення третього стрілецького взводу третьої стрілецької роти, старший солдат Фурман Денис Андрійович, отримавши поранення, не сумісні з життям, 2 квітня 2023 року, перебуваючи на виконанні бойового завдання, на вогневій позиції в межах Луганської області, внаслідок мінометного обстрілу противником.

На момент загибелі Герою російсько-української війни Денису Фурману виповнилося лише 23 роки. Активний, життєрадісний, світлий юнак, який ще тільки починав будувати свої плани на життя, вдихав кожну його мить на повні груди, радував своїх близьких та друзів, мріяв, любив…

Щирі співчуття близьким і рідним!
Слава Україні!
Героям слава!

0
репостів
0
репостів