Розділ Події

У селі Городище попрощалися із старшим солдатом Віктором Зарембою

Автор 16 березня 2023, 16:00

Сьогодні, 16 березня 2023 року, Судилківська територіальна громада попрощалася з Героєм – захисником України, старшим солдатом 88 батальйону ТРО Віктором Юрійовичем Зарембою, жителем села Городище.

Серце захисника перестало битися 11 березня 2023 року на Донеччині. Страшна війна забрала не лише його життя, забрала мрії і майбутнє. Забрала люблячого сина у батьків, коханого чоловіка у дружини, турботливого татка у синочка, в громади – активного та дбайливого жителя.

Віктор Заремба - справжній патріот, вірний захисник України, його ім’я навіки буде взірцем мужності та нескореності.

Віддати останню шану воїну-захиснику рідної землі прийшли побратими-військовослужбовці, представники місцевої влади, друзі, однокласники і всі, хто знав Віктора. Зустріли воїна живим коридором напередодні. Сліз не стримував ніхто, бо в цій біді байдужих немає.

Поховали Віктора Юрійовича Зарембу в рідному селі Городище зі всіма військовими почестями: військові здійснили салютний залп. Рідним вручили Державний Прапор України.

Низько схиляємо голови у глибокій скорботі перед вічною і світлою пам’яттю Героя-захисника України. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким.

Світлий спомин про звитяжного воїна Віктора Юрійовича Зарембу назавжди залишиться в наших серцях. Він наближав нашу Перемогу!

Судилківська селищна рада

0
репостів
0
репостів