Розділ Події

Внаслідок нічної атаки по Хмельницькому загинула людина, є травмовані

Автор 27 лютого 2023, 09:29
27.02.2023, Хмельницький вчергове атакували 27.02.2023, Хмельницький вчергове атакували Фото: Суспільне Хмельницький

Вночі, 27 лютого, російські окупанти вчинили масовану атаку по території Хмельницької громади ударними дронами. За інформацією очільника області Сергія Гамалія, Хмельницький зазнав 3 удари по обласному центру, внаслідок чого є один загиблий та 4 поранених.

"4 поранених людей було доставлено у лікарню. У трьох з них важкий стан, але їх життю уже нічого не загрожує.
Дівчину, яка була доставлена у лікарню, відпустили на амбулаторне лікування." - зазначив начальник Хмельницької ОВА.

У коментарі Суспільному директор Хмельницької міської лікарні Валерій Гарбузюк повідомив, що у заклад доставили троє працівників ДСНС, стан їх середньої важкості. За його словами, у двох пошкодженні стопи осколками, у третього мінна травма живота. Загрози їх життю не має.

Міський голова Хмельницького Олександр Симчишин написав у соцмережах, що під час гасіння пожежі загинув Герой-рятівник ДСНС. За інформацією Суспільного це 22-річний рятувальник Владислав Дворак. Також пошкоджено низку будівель, зокрема, цивільні, триває гасіння пожеж. 

2023 02 27 10.25.36

У Хмельницькій міській раді тимчасово змінено рух автобусів та тролейбусів:

"Сьогодні, 27.02.2023 року, тимчасово змінено рух автобусів маршруту №3 «Мікрорайон Озерна - обласна лікарня». Автобусні маршрути № 29 "Озерна - Катіон" та № 49 "Озерна - Катіон" працюють без змін (можливі відхилення від графіків руху у зв'язку із заторами). Транспортні засоби, які обслуговують автобусний маршрут № 30 "Озерна - вул. Трипільська", курсують за маршрутом: вул. Кам'янецька - вул. С.Петлюри - вул. Козацька (здійснюють розворот на кільці) - вул. С.Петлюри - вул. Трипільська - вул. С.Петлюри - вул. Кам'янецька і далі за маршрутом."

Як повідомляє, повітряне командування "Південь" у ніч на 27 лютого ворог атакував Україну ударними дронами іранського виробництва типу «Shahed» з північного напрямку.

Усього було випущено до 14 БпЛА-камікадзе, одинадцять із них знищено протиповітряною обороною у зоні відповідальності повітряного командування «Центр» Повітряних Сил.

Оновлено на 10:56: 

"На жаль, маємо ще одну смерть у лікарні.
Лікарям не вдалося врятувати життя ще одного Героя - рятувальника.
Співчуття рідним та близьким загиблих." - начальник Хмельницької ОВА Сергій Гамалій.

Останнє редагування 27 лютого 2023, 21:34

Відео

0
репостів
0
репостів