Розділ Події

Шепетівська громада попрощалась із захисником Андрієм Бугайчуком

Автор 23 лютого 2023, 16:00

Сьогодні на площі ім.Т.Г.Шевченка Шепетівська громада прощалась із захисником Бугайчуком Андрієм Сергійовичем. Він прийшов у військо з цивільного життя та прагнув одного – звільнити Україну від окупантів та вибороти мирне, щасливе майбутнє для своєї родини та усієї України.

Народився Андрій Сергійович Бугайчук 21 квітня 1998 року в Шепетівці, був єдиною дитиною у родині. Виховувала Андрія бабуся Світлана Анатоліївна.

Середню освіту юнак здобував у загальноосвітній школі І-III ступенів №3. Зі слів бабусі, навчаючись у школі, Андрій захоплювався спортом, займався волейболом. Закінчивши освітній заклад, юнак отримує професію електрика в Шепетівському професійному ліцеї, після навчання в якому йде до армії на строкову службу, а потім продовжує військову службу за контрактом.

Після закінчення контракту юнак шукав себе у цивільному житті, працював, мріяв заробити грошей та одружитись з коханою, яку зустрів ще під час проходження служби. Соломія була для нього надійним тилом. Юнак планував прожити довге та мирне життя з нареченою. Та війна внесла свої корективи. Хоч бабуся і вмовляла не залишати її одну та Андрій не міг стояти осторонь: “Бабусю, треба йти всім. Хлопці хай ховаються, а я не буду…”, – з такими словами Андрій пішов добровольцем захищати найрідніших та Батьківщину, був стрільцем стрілецького взводу, стрілецької роти, стрілецького батальйону.

Він мав плани: повернутись додому, влітку побратися з коханою. Не судилось….. Загинув Андрій 13 лютого, під час виконання бойового завдання, захищаючи Бахмут.

Шепетівська громада сумує разом із родиною!

Герої не вмирають!

Шепетівська міська рада

Останнє редагування 23 лютого 2023, 16:03
0
репостів
0
репостів