Розділ Події

На Шепетівщині попрощались із Філінським Сергієм Антоновичем

Автор 30 січня 2023, 19:23

Сьогодні в останню путь проводжали Героя-захисника Філінського Сергія Антоновича. Родичі, сусіди, друзі, побратими та військові, мешканці навколишніх сіл Михайлюцької та Судилківської громад, представники влади, знайомі й незнайомі, всі в скорботній печалі віддали шану нашому захиснику.

Сергій Антонович — оператор-далекомірник відділення управлінського взводу протитанкової артилерійської батареї протитанкового артилерійського дивізіону, вірний присязі син України хоробро захищав рідну землю від російського агресора. 25 січня 2023 року в одному з боїв, захищаючи Донеччину, дістав поранення не сумісне з життям.

Добрий товариш, побратим, люблячий батько, брат, великий життєлюб і патріот рідної землі. У Сергія Антоновича залишилося двоє дітей.

Спочатку тіло загиблого воїна доправили у село Купине, до будинку, де проживав захисник. Близько 11.00 год траурна процесія вирушила до села Червоний Цвіт, де відбулась заупокійна панахида у місцевій церкві та поховання Героя. 

Загиблого воїна поховали з усіма належними військовими почестями.

Щирі співчуття рідним та близьким.

Нехай добрий, світлий спомин про Сергія Антоновича, нашого Героя-земляка, стане сильнішим за смерть та назавжди залишиться у пам’яті всіх, хто знав його, любив і шанував.

Царство Небесне, вічна пам'ять і Слава Герою!

Михайлюцька сільська рада

0
репостів
0
репостів