Розділ Події

У Славуті попрощалися із солдатом Романом Березовським

Автор 05 вересня 2022, 16:14

Сотні людей прийшли сьогодні, 5 вересня, у Славуті віддати шану воїну, який поклав життя за Україну, за її майбутнє…В останню земну дорогу провели справжнього українського Героя, нашого земляка, Березовського Романа Сергійовича.

Народився Роман 26 грудня 1997 року у місті Славута Хмельницької області. З 5-го класу навчався у навчально-виховному комплексі, гімназії, який закінчив у 2015 році.

Далі вступив до національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут», де навчався на факультеті інтегральної підготовки.

2 лютого 2021 року був прийнятий на військову службу за контрактом. Служив у 128-й окремій гірсько-штурмовій бригаді. 

Не зважаючи на свої молоді роки, мав великі плани на майбутнє. Проте непередбачувано рано, від рук російських окупантів, обірвалося життя світлої, позитивної, життєрадісної людини. Саме таким згадують хлопця його вчителі.

Вірний військовій присязі, солдат Березовський Роман Сергійович, виявивши мужність та витримку, героїчно загинув у бою за нашу Батьківщину 31 серпня 2022 року поблизу населеного пункту Нововознишенське та Миролюбівка Херсонської області.

Роман був дуже активним, наполегливим, привітним, щирим, добрим, відповідальним, турботливим, і завжди все в нього вдавалося. Кожен вчитель згадує його з приємністю. У всіх залишилися тільки теплі спогади про Рому.

У загиблого залишилися: батьки, три сестри, бабуся.

Поховали Романа на «Новому кладовищі» із усіма військовими почестями.

Герої не вмирають, а навічно вписують своє ім’я в історію України! Берегтимемо світлий спомин про Тебе, Романе.

Слава Україні та її Героям!

Пресслужба Славутського МВК.

0
репостів
0
репостів