Розділ Події

У Шепетівському районі попрощалися зі солдатом Касяном Андрієм Олександровичем

Автор 28 серпня 2022, 13:00

Вчора Улашанівська громада, що у Шепетівському районі, навколішки живим коридором провела свого земляка – жителя села Волиця Касяна Андрія Олександровича, 24.05.1998 р.н., солдата, стрільця-санітара роти охорони військової частини А4058.

Коли розпочалася повномасштабна війна, Андрій не вагаючись прийняв рішення захищати свою Батьківщину і уже 10 квітня став до лав Збройних Сил України. Служив мужньо та самовіддано, був вірний військовій присязі.

Ворог забрав життя Захисника 13 серпня у населеному пункті Піски Донецької області. Під час артилерійського обстрілу Андрій отримав поранення несумісне з життям…

Сотні людей прийшли провести Касяна Андрія в останню путь у його рідному селі Волиця. У пам’яті рідних, близьких та товаришів він назавжди залишиться щирим, добрим, завжди усміхненим, Світлим, а ще палким патріотом своєї рідної землі.

Бойові побратими Героя наголосили на тому, що вони мали за честь служити поряд із такою непересічною людиною. Андрій був водночас і за медика, і за інструктора, був воїном, на якого можна було покластися у будь-якій ситуації, був кращим із кращих…

Попрощалися із Захисником на його рідному батьківському подвір’ї. Заупокійну панахиду відправили у місцевому Свято-Миколаєвському храмі. Поховали Героя з усіма військовими почестями.

Йому назавжди залишиться 24… Поділяємо горе родини… Приносимо щирі співчуття батькам Андрія мамі Оксані Олексіївні та батьку Олександру Михайловичу… Вічна слава та пам’ять нашому Герою Андрію КАСЯНУ!

Улашанівська Територіальна Громада

Останнє редагування 28 серпня 2022, 13:23
0
репостів
0
репостів