Розділ Події

У селі Городище провели в останню путь Зарембу Сергія Анатолійовича

Автор 24 серпня 2022, 09:34

23 серпня у Судилківській громаді попрощалися з воїном-захисником України Зарембою Сергієм Анатолійовичем, який загинув 17 серпня у боях за Харківщину. Церемонія прощання відбулася у рідному селі Городище.

Провести Сергія Анатолійовича в останню дорогу разом з родиною прийшли військові побратими, представники місцевої влади, друзі, односельці.

Заремба Сергій народився і виріс у селі Городище. Навчався у місцевій школі. Після школи був Київ, який на довгі роки став для нього рідним. Тут жив із сім‘єю, тут працював у поліції Солом’янського РУП.

Уособлюючи в собі найкращі риси офіцера поліції, завжди стояв на сторожі Закону і охорони правопорядку. З початком вторгнення ворога на територію України ветеран МВС Сергій Заремба став на захист рідної землі.

"Прекрасна людина, люблячий син, брат, чоловік, батько, вірний побратим, друг і товариш. У Сергія залишився батько, дружина, двійко дітей. Низько схиляємо голови перед вічною і світлою пам‘яттю Героя України. Висловлюємо щирі співчуття сім‘ї і родині загиблого воїна."

Вічна і світла пам‘ять Герою України. Щирі співчуття рідним.

Судилківська сільська рада

0
репостів
0
репостів