Розділ Події

У Шепетівці відзначили Міжнародний день захисту дітей

Автор 01 червня 2022, 16:49

Сьогодні у Шепетівці відзначали Міжнародний день захисту дітей. Цьогоріч для багатьох українських хлопчиків й дівчаток це свято має особливе значення. Адже війна забрала у них право на щасливе та мирне дитинство, позбавила захищеності, безпеки, домівки, рідних… Наше завдання докласти максимум зусиль для допомоги сім'ям з дітьми, забезпечити їх соціальну підтримку.

Сьогодні, з вітальним словом та подарунками, до малечі вимушених переселенців завітала заступник міського голови Галина Безкоровайна. Радість та свято діткам подарували працівники відділу у справах сім’ї, молоді та спорту, представники школи лідерів Шепетівки, вокалісти гурту «Діти квіти», фахівці Шепетівського центру дитячо-юнацької творчості. Малеча взяла участь в конкурсах, вікторинах, розважальних іграх, усі гуртом виконали славнозвісну пісню «Ой, у лузі червона калина», наприкінці свята отримали в дарунок солодощі та м’які іграшки.

На стадіоні "Локомотив" відбувся спортивно-розважальний захід для дітей "Українці – нація героїв". Після привітання та веселої руханки діти відпрацьовували навички на локаціях стадіону. Захід організовано відділом у справах дітей, молоді та спорту, Шепетівським міським центром фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» та Шепетівською КДЮСШ. 

До Міжнародного дня захисту дітей на площі перед міським будинком культури відбувся захід «Сонце в долонях». Дітлахи грали в ігри та розважалися. Концертною програмою гостей свята привітали виконавці та колективи міського будинку культури.

Боремося за мирне та щасливе майбутнє для наших маленьких українців!

Шепетівська міська рада

Останнє редагування 01 червня 2022, 17:20
0
репостів
0
репостів