Розділ Події

У Шепетівці попрощались із полковником Карчевським Ігорем

Автор 23 березня 2022, 14:36

23 березня Шепетівська громада провела в останню путь полковника Карчевського Ігоря Ростиславовича. Церемонія прощання відбулася у місті Шепетівка на центральній площі ім.Т.Г.Шевченка.

Наш земляк, захисник України загинув 21 березня 2022 року, захищаючи Батьківщину та всіх нас від підступного та безжального окупанта, у бою під час захисту Києва.

Ігор Ростиславович знана у громаді постать, три роки поспіль очолював ГО “Ветеран Шепетівщини”, був заступником голови Шепетівської спілки ветеранів Афганістану. Був учасником бойових дій в Афганістані, брав участь в ООС. Також викладав у Острозькій академії, займався підприємницькою діяльністю.

"Обіцяв прийти живим"-, написала дружина Ірина Понятовська на власній сторінці Facebook у день загибелі чоловіка. А й справді, пам'ять про Ігоря Ростиславовича та усіх наших побратимів, які віддали своє життя в боях проти російського окупанта буде вічно жити в серці громади.

Провести земляка в останню путь зібралися мешканці громади, представники силових структур та влади міста, представники релігійних конфесій. У шані та повазі схилили голову, помолившись за безсмертну душу віддану Україні.

Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким, бойовим побратимам та друзям загиблого Героя.

Фотозвіт із прощання

За матеріалами Шепетівської міської ради

Останнє редагування 23 березня 2022, 14:51
0
репостів
0
репостів