П'ятниця, 15 квітня 2022 — Сайт міста Шепетівка
Для підтримки бойового духу у Шепетівці виступив гурт «Святовид»
Розділ Культура

15 квітня о 15:00 в Шепетівському міському будинку культури відбувся концерт фольклорного гурту «Святовид» заслуженого академічного зразкового показового оркестру Збройних Сил України. 

Шепетівське благочиння Православної Церкви України продовжує поповнюватися громадами, які виходять з-під юрисдикції московського патріархату. За останні кілька днів 3 сільські парафії на залишили московський патріархат.

Великдень 2022 року відзначатиметься 24 квітня. Цьогоріч традиційне світле свято пройде в умовах воєнного стану.

Задовольнивши апеляційну скаргу Хмельницької обласної прокуратури Північно-західний апеляційний суд скасував рішення суду першої інстанції та постановив нове, яким зобов’язав лісогосподарське підприємство сплатити понад 10 млн грн шкоди, заподіяної незаконною порубкою лісу в регіональному ландшафтному парку «Мальованка».

За минулу добу оперативники Шепетівського РУП розкрили дві крадіжки по гарячих слідах. В першому випадку особа викрала з прилавку крамниці косметику, в другому - зловмисник обікрав господарство місцевого жителя. Чоловік заволодів двома акумуляторами.

«Добрий день, ми б хотіли вам допомогти посадити ліс», – з такою пропозицією до працівників Шепетівського лісгоспу звернулися експерти Хмельницького відділення Київського науково-дослідного інституту судових експертиз Міністерства юстиції України. І уже за декілька днів ціла команда на чолі з завідувачем відділення, працівниками та їхніми дітьми прибула на ділянку, яку лісівники підготували під посадку.

14 квітня міський голова Віталій Бузиль провів позачергове засідання виконавчого комітету. Окрім завершення опалювального сезону, члени виконкому внесли зміни до бюджету та відшкодування різниці в тарифах, а також скасували плату за навчання дітям внутрішньо переміщених осіб.

З 18 квітня (понеділок) відновлюється рух міського автобусного маршруту загального користування №7 «Автостанція-Судилків». Про це повідомили на сторінці Шепетівської міської ради.

Розпочалася п’ятдесят перша доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню. Триває повномасштабна збройна агресія російської федерації проти нашої Держави.

0
репостів
0
репостів