Четвер, 14 квітня 2022 — Сайт міста Шепетівка

14 квітня міський голова Віталій Бузиль провів позачергове засідання виконавчого комітету Шепетівської міської ради. Про це повідомили на фейсбук сторінці органу самоврядування.

14 квітня на території Ленковецької ТГ рятувальниками було затримано палія сухої рослинності, на якого було складено адміністративний протокол за статтею 77-1 КУпАП та проведена бесіда щодо спалювання сухої рослиності у пожежо небезпечний переріод.

У Шепетівці вдруге відбувся розважально-пізнавальний захід «Діти-дітям»
Розділ Культура

Сьогодні, 14 квітня у Шепетівському міському будинку культури відбувся розважально-пізнавальний захід для внутрішньо переміщених осіб «Діти –дітям». У заході взяли участь колективи МБК, працівники міської бібліотеки для дітей, а також долучилися викладачі та учні Шепетівської художньої школи.

14 квітня, у ході робочої наради, яку провів заступник міського голови Віталій Янушевський, представники влади міста, духовенства, правоохоронців та надзвичайників узгодили, як жителям громади безпечно відзначити Великдень та освятити кошики у 2022 році. Про це повідомили на сторінці Шепетівської міської ради.

Хмельницький апеляційний суд скасував рішення суду першої інстанції і постановив нове, згідно з яким винуватиці смертельної ДТП у Шепетівці, яка перебувала за кермом у стані сильного алкогольного сп’яніння, обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Щодня на Шепетівщині приймають десятки родин з малечою. З початку повномасштабної війни в Україні до Шепетівського району приїхало більше 7 000 дітей з окупованих регіонів разом з батьками. Про це повідомив начальник Шепетівської РВА Анатолій Катеренчук.

Розпочалася п’ятдесята доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню. Триває повномасштабна збройна агресія російської федерації проти України.

0
репостів
0
репостів