Середа, 13 жовтня 2021 — Сайт міста Шепетівка
Розпочався Відкритий чемпіонат міста Шепетівки з міні-футболу
Розділ Спорт

Погодні умови не завадили розпочатись Відкритому чемпіонату міста Шепетівки з міні-футболу серед чоловічих команд. До участі у чемпіонаті було заявлено 8 команд, а саме: Локомотив, Локомотив — 2, Вимпел (ШВК – 98), ПЧ -18, Фортуна (м. Славута), ФК Цукровик, Барс, ДЮСШ.

Відбулись урочистості присвячені Дню захисників і захисниць України
Розділ Події

13 жовтня на площі Т.Шевченка відбулись урочисті заходи, присвячені Дню захисників і захисниць України, за участю представників органів місцевого самоврядування, громадських об’єднань, освітян, молоді, військовослужбовців та мешканців громади. Про це повідомили у пресслужбі Шепетівської міської ради.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 14.00 13 жовтня в Хмельницькій області зареєстровано 101283 лабораторно підтверджених випадки COVID-19. З них 4760 - діти, 5098 - медпрацівники.

Шепетівчани здобули нагороди чемпіонату Європи з бойового самбо
Розділ Спорт

8-10 жовтня у місті Затока (Одеська область) в спортивному комплексі "Горний Орел" пройшов чемпіонат Європи з бойового самбо серед  дорослих, юніорів та юнаків, у розділах "Лайт", "Про-Фулл" та "Класичне", в якому взяли участь близько 500 участників з 14 країн Європи. Про результати наших спортсменів повідомив голова Хмельницького обласного осередку Олександр Марчук.

12 жовтня о 16:25 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що в селі Судилків, Шепетівського району горить житловий будинок. Вогнеборці 21 Державної пожежно-рятувальної частини та місцевої пожежної команди с. Судилків оперативно прибули за вказаною адресою.

На стадіоні «Локомотив» відбулись національно-патріотичні змагання «Незламні»
Розділ Події

У рамках відзначення Дня захисника України, та Українського козацтва 12 жовтня на стадіоні «Локомотив» відбулись національно-патріотичні змагання «Незламні».

0
репостів
0
репостів